İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Küçükçekmece Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Gültepe Mahallesi Barbaros Cad. No 32/34 Küçükçekmece / İstanbul Okulumuz Küçükçekmece Öğretmenevi sokağında ve Florya Metrobüs Durağındadır.
Vizyon
Milli eğitimin genel ve özel amaçları çerçevesinde gençlerimizi Atatürk İlke Ve İnkılâplarına gönülden bağlı, bilimsel düşünen, aydın, akılcı, laik, kendine yeten, özgüveni gelişmiş, sektör şartlarında başarılı olabilen girişimci, nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuzun başarı grafiğini en üst düzeye çıkarmak ve kız teknik öğretim ailesinin örnek okullarından biri haline gelmek. Değişime açık ekiplerle, tüm birimlerde en yüksek kapasitede çalışmak ve kalite çemberini işletmek. Megep uygulamalarında en iyiyi yakalamak ve üretkenlikle birlikte sosyal aktivitelerde de etkin olmak Mezun olan öğrencilerimizin, bir üst öğrenime devam etmesi yada edindiği bilgi, beceri ve yetenekleriyle en iyi şekilde sektörde istihdam edilmesi.
Başarılar
Okulumuzda kürek milli takımında, uluslararası kros yarışmalarında dereceleri olan, lisanslı voleybol oyuncusu olan öğrencilerimiz mevcuttur.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Doğalgaz Kalorifer